Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne jaja w innym wydaniu. Ozdobne.
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1029
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1276
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 71
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 65
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1029
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1276
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 71
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 65
Składniki
Jaja pokroic w poprzek na cienkie plasterki, aby wyszło ok 10 z 1 jaja. Wyjąc żółtko ostrożnie, by nie naruszyc obrączek z białka. Ułożyc je na półmisku wyłożonym liścmi sałaty (obrączki mają zachodzic brzegami jeden na drugi) na kształt wianka.
Żółtka utrzec z oliwą, sokiem z cytryny, solą i papryką na gładką masę. Masę nakładac łyżeczką w środek każdego kółka z białek. Wygląda jak wianek ze stokrotek. Smacznego.