Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie śledzi z żurawiną to wspaniała przekąska na imprezy i nie tylko.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27095
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27095
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
1. Śledzie moczymy godzinę w wodzie. 2. Cebule obieramy i kroimy w piórka, podsmażamy na rozgrzanym oleju
3. Dodajemy liść laurowy, ziele angielskie oraz ocet. 4. Całość dusimy chwile pod przykryciem. 5. Następnie dodajemy przecier , ketchup oraz żurawinę, doprawiamy pieprzem i chili. 6. Jeżeli sos jest za gęsty można dolać odrobinę wody.
7. Śledzie kroimy na plastry i łączymy ze sosem ostudzonym.
8. Śledzie gotowe. 9. Smacznego.