Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie śledzi z żurawiną to wspaniała przekąska na imprezy i nie tylko.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 755
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 405
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15166
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1849
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 755
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 405
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15166
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1849
Składniki
1. Śledzie moczymy godzinę w wodzie. 2. Cebule obieramy i kroimy w piórka, podsmażamy na rozgrzanym oleju
3. Dodajemy liść laurowy, ziele angielskie oraz ocet. 4. Całość dusimy chwile pod przykryciem. 5. Następnie dodajemy przecier , ketchup oraz żurawinę, doprawiamy pieprzem i chili. 6. Jeżeli sos jest za gęsty można dolać odrobinę wody.
7. Śledzie kroimy na plastry i łączymy ze sosem ostudzonym.
8. Śledzie gotowe. 9. Smacznego.