Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Surowe jarzyny zetrzeć na tarce -drobne oczka, orzechy drobno posiekać, dodać resztę składników , wymieszać i spożywać.
Surówka jest pyszna jako dodatek do drugiego dania oraz potraw z grilla. SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

sereberko80 26 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
robię dosyć często tą surówkę i potwierdzam, jest rewelacyjna :-) chociaż wiele zalezy od selera, im "ostrzejszy", tym smak surówki lepszy :-)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Katarinka 11 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Ciekawa alternatywa dla zwykłej tartej marchewki z jabłkiem- i podejrzewam że w połączeniu z korzeniem pietruszki i z selerem jeszcze lepsza w smaku :) Na pewno wypróbuję :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

mamakacperka4 11 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Jak zwykle interesująco podana. Pozdrawiam. Podziwiam pomysłowość.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Mateusz15 11 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię surówki z marchwi. Tą na pewno kiedyś wypróbuję.1 Kto głosował? | Odpowiedz