Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja sprawdzona propozycja na ala matiasy w majonezie
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Bardzo smaczna i lekka propozycja podania śledzi na świątecznym stole. Płaty śledziowe odmaczałam cała noc w zimnej wodzie- nie lobię aby były zbyt słone- ale to zależy od gustu. Następnego dnia dokładnie je odsączyłam. Do miseczki wyłożyłam seler i pokrojony w półplasterki por, dodałam sosy i pieprz i pokrojone śledzie. Całość wymieszałam. Po godzinie smaki trochę się przegryzą, ale najlepsze są już na wieczór. Takiego śledzia można przygotować odrobinę wcześniejszej nie ma w nim składników, które mogą się popsuć. Smacznego :)