Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja sprawdzona propozycja na ala matiasy w majonezie
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Bardzo smaczna i lekka propozycja podania śledzi na świątecznym stole. Płaty śledziowe odmaczałam cała noc w zimnej wodzie- nie lobię aby były zbyt słone- ale to zależy od gustu. Następnego dnia dokładnie je odsączyłam. Do miseczki wyłożyłam seler i pokrojony w półplasterki por, dodałam sosy i pieprz i pokrojone śledzie. Całość wymieszałam. Po godzinie smaki trochę się przegryzą, ale najlepsze są już na wieczór. Takiego śledzia można przygotować odrobinę wcześniejszej nie ma w nim składników, które mogą się popsuć. Smacznego :)