Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mają lekko słodki, orzechowy smak, a ich kruchą konsystencję idealnie łączy się z aromatem pistacji. Często posypane cukrem pudrem, stanowią wyjątkową przekąskę.
blacha, łyżeczka, nóż, pędzelek do smarowania
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1208
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4861
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1523
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1208
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4861
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1523
Składniki
Ciasto francuskie dzielimy na 10 trójkątów na każdym rogaliku dajemy łyżeczkę kremu z pistacji. Zwijamy układamy na blasze wyłożonej papierem smarujemy jajkiem .Pieczemy w 200 stopniach przez ok. 20 minut. Po upieczeniu możemy posypać cukrem pudrem