Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mają lekko słodki, orzechowy smak, a ich kruchą konsystencję idealnie łączy się z aromatem pistacji. Często posypane cukrem pudrem, stanowią wyjątkową przekąskę.
blacha, łyżeczka, nóż, pędzelek do smarowania
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 36
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 148
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1209
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 483
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 36
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 148
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1209
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 483
Składniki
Ciasto francuskie dzielimy na 10 trójkątów na każdym rogaliku dajemy łyżeczkę kremu z pistacji. Zwijamy układamy na blasze wyłożonej papierem smarujemy jajkiem .Pieczemy w 200 stopniach przez ok. 20 minut. Po upieczeniu możemy posypać cukrem pudrem