Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, niskokaloryczne
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 77
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1153
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 77
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1153
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15443
Składniki
Przyprawy wymieszac razem. Polowe mieszanki przypraw wymieszac z miesem, druga polowe z ananasem. Odstawic na 10 min.
Awokado obrac ze skorki rozgniesc widelcem i polaczyc ze smietana, sokiem z limonki i szczypta soli. Wymieszac do powstania kremu.
Na patelni rozgrzac oliwe, dodac mieso i smazyc ok 8 min (sprawdzic czy nie jest surowe w srodku) nastepnie dodac posiekana koledre, wymieszac, przelozyc do miski i odstawic w cieple miejsce.
Nastepnie wrzucic na patelnie ananasa i smazyc na zlotobrazowy kolor.
Podgrzac tacos w piekarniku wg wskazowek na opakowaniu. Gdy tacos sa cieple napelnic je kurczakiem, ananasem i kremem z awokado