Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar ze śledzia w dwie minuty?? a jednak!!! oto przepis na Tatara ze śledzia który w atrakcyjny sposób udekoruje wielkanocny stół. Można go podawać w takiej formie jak pokazałem na filmie albo w większym naczyniu w formie bufetowej. Jest niezwykle smaczny i szybki do wykonaniu a forma w jakiej ją przedstawiamy może nam posłużyć nie tylko jako wielkanocne śniadanie w dystyngowanym towarzystwie ale i jako rodzinna przekąska dla całej rodziny.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 14
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 720
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 14
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 720
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Całość przedstawiam na filmie poniżej gdzie możecie Państwo zobaczyć jak przyżądzić krok po kroku wyśmienitego Tatara ze śledzia oraz jak atrakcyjnie go podać:) oglądajcie więc do końca:) Zapraszam również do odwiedzin mojego kanału Youtube - Gotuj z klasą Sposób przygotowania: - Wszystkie składniki kroimy w drobną kostkę. - Śledzia mieszamy z musztardą - Jajka i grzybki mieszamy razem oraz dodajemy łyżkę majonezu - Ze starej bułki wycinamy cienki krążek i zapiekamy na patelni bez tłuszczu bądź w piekarniku aby nabrał koloru i chrupkości. - Układamy warstwowo w owalnej formie na talerzu bądź misce (opcja bufetowa) tak jak na filmie. - Dekoracja wedle uznania ale możesz zaczerpnąć z moich pomysłów:)