Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekonaj się, jak smakuje śledziowy tatar Magdy Gessler. Przepis popularnej restauratorki możesz wypróbować już w sylwestra!
Jajka ugotuj na twardo i obierz ze skorupki. W piekarniku rozgrzanym do 220 stopni upiecz paprykę. Obierz ją ze skórki.
Filety śledziowe, ugotowane jajka, obraną paprykę, ogórki, cebulę i grzybki pokrój w drobną kostkę i umieść w misce. Wymieszaj dokładnie całość. Dodaj kapary. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
W osobnym naczyniu wymieszaj musztardę, miód, pastę pomidorową i dopraw je ostrą papryką mieloną oraz pieprzem. Tak przygotowany sos połącz z produktami w pierwszej misie. Dokładnie wymieszaj.
Tatara śledziowego wstaw do lodówki na co najmniej godzinę, żeby smaki się przegryzły. Po tym czasie wyjmij, ułóż na talerzu i podaj gościom. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
Klasyczna, hiszpańska tortilla de patatas to jedno z ukochanych dań Magdy Ges...
Odsłon: 12131
Dziś przedstawiam Wam szybki i zaskakujący deser a jest nim grillowany ananas...
Odsłon: 68
Pyszna orzeźwiająca letnia sałatka.Idealna do grilla jak również na piknik, s...
Odsłon: 246
Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
Odsłon: 121
Kto nie był na grillu gdzie były grillowane warzywka?!
Odsłon: 59
Świeże warzywa i kremowy bogaty w smaku sos!
Odsłon: 65
Dziś przedstawiam Wam szybki i zaskakujący deser a jest nim grillowany ananas...
Odsłon: 68
Pyszna orzeźwiająca letnia sałatka.Idealna do grilla jak również na piknik, s...
Odsłon: 246
Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
Odsłon: 121
Kto nie był na grillu gdzie były grillowane warzywka?!
Odsłon: 59
Świeże warzywa i kremowy bogaty w smaku sos!
Odsłon: 65
Składniki
Jajka ugotuj na twardo i obierz ze skorupki. W piekarniku rozgrzanym do 220 stopni upiecz paprykę. Obierz ją ze skórki.
Filety śledziowe, ugotowane jajka, obraną paprykę, ogórki, cebulę i grzybki pokrój w drobną kostkę i umieść w misce. Wymieszaj dokładnie całość. Dodaj kapary. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
W osobnym naczyniu wymieszaj musztardę, miód, pastę pomidorową i dopraw je ostrą papryką mieloną oraz pieprzem. Tak przygotowany sos połącz z produktami w pierwszej misie. Dokładnie wymieszaj.
Tatara śledziowego wstaw do lodówki na co najmniej godzinę, żeby smaki się przegryzły. Po tym czasie wyjmij, ułóż na talerzu i podaj gościom. Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowana cukinia z papryką
Przekąski
Mozzarella z pomidorami
Przekąski
Sałatka z ryżu
Przekąski
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Grillowana cukinia z papryką
Kto nie był na grillu gdzie były grillowane warzywka?!
Odsłon: 59
Mozzarella z pomidorami
Najlepsza przystawka na każdą imprezkę
Odsłon: 72