Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mmmmm palce lizać ;-)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2675
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1155
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2675
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1155
Składniki
Na rozgrzany olej lub oliwę położyć placek tortilli (lub pół jak kto woli), następnie ser żółty, dodatki, znów ser żółty i przykryć kolejnym plackiem - docisnąć i smażyć z 2 stron na złoty kolor na małym ogniu żeby nie spalić. Podawać z ketchupem.
1) placek tortilli, ser żółty, szynka chuda np. z indyka lub kurczaka, znów ser żółty i placek.
2) placek tortilli, ser żółty, cebula pokrojona w paski, szynka szwarcwaldzka, znów ser żółty i przykryć plackiem.
SMACZNEGO ;-)