Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4 czerwca obchodziłam z mężem 7 rocznicę ślubu , na tą okazję postanowiliśmy przygotować coś innego na romantyczną kolację. Padło na żabie udka. Jadłam je pierwszy raz. I wiecie co… są na prawdę smaczne
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 18
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 75
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 189
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 18
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 75
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 189
Składniki
1. Udka jeżeli są mrożone zalewamy mlekiem z wodą w proporcji 2:1 . I czekamy aż się rozmrożą 2. Żabie udka posypać solą i pieprzem, oprószyć mąką. Obsmażyć je na rumiano na maśle 3. W ostatniej chwili dodać na patelnię czosnek i natkę, niech zapachnie i oblepi udka 4. Na talerze wyłóż mix sałat ułóż żabie udka i całość skrop masłem spod smażenia.