Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4 czerwca obchodziłam z mężem 7 rocznicę ślubu , na tą okazję postanowiliśmy przygotować coś innego na romantyczną kolację. Padło na żabie udka. Jadłam je pierwszy raz. I wiecie co… są na prawdę smaczne
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1102
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9252
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1102
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9252
Składniki
1. Udka jeżeli są mrożone zalewamy mlekiem z wodą w proporcji 2:1 . I czekamy aż się rozmrożą 2. Żabie udka posypać solą i pieprzem, oprószyć mąką. Obsmażyć je na rumiano na maśle 3. W ostatniej chwili dodać na patelnię czosnek i natkę, niech zapachnie i oblepi udka 4. Na talerze wyłóż mix sałat ułóż żabie udka i całość skrop masłem spod smażenia.