Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna, aromatyczna zapiekanka.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3808
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3808
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Wykonanie: Grzyby, cebulę pokroić i zeszklić na patelni z dodatkiem masła. Naczynie żaroodporne posmarować masłem i obłożyć połową pokrojonych i obranych ziemniaków. Na wierzch położyć przysmażone grzyby z cebulą, pokrojone w plastry jajka i przykryć drugą połową ziemniaków. Śmietanę dokładnie wymieszać z mlekiem , mąką i przyprawami do smaku. Zalać zapiekankę i zapiec w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut.