Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna, aromatyczna zapiekanka.
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2610
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1136
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 325
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 66
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 531
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2610
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1136
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 325
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 66
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 531
Składniki
Wykonanie: Grzyby, cebulę pokroić i zeszklić na patelni z dodatkiem masła. Naczynie żaroodporne posmarować masłem i obłożyć połową pokrojonych i obranych ziemniaków. Na wierzch położyć przysmażone grzyby z cebulą, pokrojone w plastry jajka i przykryć drugą połową ziemniaków. Śmietanę dokładnie wymieszać z mlekiem , mąką i przyprawami do smaku. Zalać zapiekankę i zapiec w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut.