Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 494
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 150
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 199
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 494
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 150
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 199
Składniki
Marchewke obrać, pokroić w kostke.
Bulion 0,5 litra, z kostki rosołowej,( bądź poprostu rosół) + liść laurowy i ziele angielskie.Dodajemy marchewke i gotujemy, by zmiękła
Dodajemy 2 łyżeczki startego imbiru, łyżeczkę cynamonu i łyżeczkę pieprzu cayenne.
Miksujemy całość blenderem i gotowe
Przepis bardzo podobny do zupy z dyni . Smacznego