Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 5 słoiczków o pojemności ok. 310 ml
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 30
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 126
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 78
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 306
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 90
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 30
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 126
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 78
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 306
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 90
Składniki
Pomarańcze i cytryny wyszorować i sparzyć. Zetrzeć skórkę z pomarańczy i cytryn, a następnie je obrać. W garnku zagotować wodę z cukrem, dodać obrany imbir, cząstki pomarańczy i cytryn, otartą skórkę. Gotować na małym ogniu co jakiś czas mieszając aż dżem zgęstnieje, pod koniec gotowania wyciągnąć imbir. Wyparzone słoiki napełniać dżemem. Pasteryzować 30 minut. Smacznego