Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystane porzeczki po zrobieniu soku.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1526
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1395
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 289
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1526
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1395
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 289
Składniki
Gorące owoce przetrzeć przez sito Na dno garnka wlać wodę,dodać porzeczki,mieszać Wsypać cukier i mieszając zagotować.
Dżem przełożyć do słoików,zakręcić i zagotować /15 min. / GOTOWE