Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone rzodkiewki to naturalny probiotyk i porcja zdrowia zamknięta w słoiku.....
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1578
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 381
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1578
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 381
Składniki
Rzodkiewki dokładnie umyć, usunąć liście (można z nich zrobić pesto).
Do słoików włożyć po 3-4 ząbki czosnku, kawałki chrzanu i kulki ziela angielskiego. Następnie ciasno ułożyć rzodkiewki, a na wierzchu baldachy kopru.
Wodę wymieszać z solą, zalać rzodkiewki.
Słoiki szczelnie zamknąć, odstawić na kilka dni do kiszenia.