Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój mąż lubi zbierać grzyby więc muszę coś z nimi robić, tym razem są to kurki...
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22257
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 111
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 131
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 274
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22257
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 111
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 131
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 274
Składniki
Kurki myję pod bieżącą wodą. Większe kroję, a małe w całości.
Cebulę kroję w kostkę i podsmażam na oleju do zeszklenia (nie przypalić).
Do cebuli dodaję kurki i duszę aż woda odparuje. Gorące przekładam do słoika i odwracam do góry dnem pozostawiając do wystygnięcia. Jak mam ochotę na sos kurkowy albo jajecznicę z kurkami to mam wcześniej przygotowane kurki wystarczy tylko podgrzać i zrobić ulubioną potrawę. Życzę smacznego!