Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaletą dania jest po prostu sama kurka:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1142
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4789
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1435
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1142
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4789
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1435
Składniki
Grzyby (uprzednio umyte), pokrojoną w piórka cebulęi i przyprawy zalać małą ilością wrzątku, dodać łyżeczkę soli, gotować około 10 minut. Odcedzić, zachować przyprawy. Ocet wymieszać z 1/2 litra wody, cukrem i pozostałą solą. Kurki z cebulkami oraz przyprawy przełożyć do słoików. Wlać zalewę, dobrze zakręcić.