Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w zalewie musztardowej z zielonym pieprzem ziarnistym to propozycja dla osób lubiących domowe przetwory.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 28
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 145
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1196
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 478
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 28
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 145
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1196
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 478
Składniki
1. Ogórku umyć pokroić ze skórką na plastry, ułożyć w słoikach .
2. Zalewa: Wszystkie składniki zalewy zagotować dodając pod koniec musztardę, mieszać aż się rozpuści całkowicie.Gotową gorąca zalewą zalać ogórki w słoikach, zakręcić i pasteryzować 5 minut od zagotowania. Po zagotowaniu wynieść w chłodne ciemne miejsce. Smacznego!