Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak można zagospodarować nadmiar farszu do nadziewanej kaczki.
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1928
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 38
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1928
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 38
Składniki
Wątróbkę pokroiłem w kostkę, wymieszałem z mięsem mielonym dodałem jajko, namoczoną odciśniętą bułkę, posiekaną natkę pietruszki( ilość zależy od upodobań ), majeranek. Doprawiłem solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wyrobiłem. Tak przygotowanym farszem napełniłem aluminiową, jednorazową formę. Piekłem w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 180 stopni ok. godziny.