Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od Słodko-słodka,serdecznie Wam polecam,przepyszne połączenie pomidorów i cebuli w pysznej octowej zalewie,nie tylko na zime:)
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 15
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 496
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 106
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 15
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 496
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 106
Składniki
Podchodziłam trochę sceptycznie do tego przepisu,jednak zrobienie jego i posmakowanie przeszło wszysko. Przepis przefantastyczny,przesmaczny ..JOASIU bardzo dziekuje za tak świetny pomysł:) Pomidory pokroić w plasterki półcentymetrowe. Młodą cebulke pokroić w cieńkie plastrki. Ugotować zalewe wraz z liściem laurowym i zielem angielskim. W każdy wyparzony słoik nałożyć plastry pomidora i cebuli. Zalać zalewą. Zarkecic i pasteryzować od momentu zagoowania 10 min.to na słoiki pół litrowe, Po tym czasie wyjąc i obrócić do góry dnem,najlepiej na cała noc. Na drugi dzień wynieśc w chłodne miejsce.
Smacznego życzę!