Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 393
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 430
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 393
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 430
Składniki
Śledzie wyjmij z !odowki niech się ogrzeją w między czasie przygotuj olej dodaj do niego pieprz i odstaw na chwilę gdy śledzie się ogrzeją przepłukać je wodą i wytrzec na ręczniku papierowym cebule obrać i pokroić w piórka na płaski talerz wylać olej z pierzem na górę dajemy śledzie i dekorujemy cebulą smacznego