Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki dżemik jest pyszny do desrówn do pieczywa, tostów, naleśników.............SMACZNEGO!!!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30875
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3898
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1117
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30875
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3898
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1117
Składniki
śliwki umyć, wypestkować i wsypać do szybkowara 9 litrów cukinię umyć i zetrzeć na grubszych oczkach, posolić ciut i zostawić na 20 minut, dobrze odcisnąć z nadmiaru wody i wsypać do śliwek
wsypać galaretkę, cukier, wlać wodę, zamknąć szybkowar
wsypać żelfix, zamieszać dokładnie
nakładać do wyparzonych słoiczków, mocno zakręcić i postawić na 30 minut na zakrętkach przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu