Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pizzy, sałatek, dań mięsnych czy makaronu. Aby dobrze się zamarynował polecam zaczekać do dwóch miesięcy.
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13247
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 559
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 65
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13247
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 559
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 65
Składniki
Czosnek obieramy i myjemy. Do garnka wlewamy wodę tyle, aby zakryło czosnek. Gotujemy dwie minuty, zalewamy zimną wodą po czym czosnek odcedzamy. Następnie czosnek wkładamy do słoików. Do oleju wsypujemy zioła, tymianek i paprykę w proszku. Gotowy olej wlewamy do słoiczków. Zakręcamy i pasteryzujemy 3 minuty.