Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pizzy, sałatek, dań mięsnych czy makaronu. Aby dobrze się zamarynował polecam zaczekać do dwóch miesięcy.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5838
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5838
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Składniki
Czosnek obieramy i myjemy. Do garnka wlewamy wodę tyle, aby zakryło czosnek. Gotujemy dwie minuty, zalewamy zimną wodą po czym czosnek odcedzamy. Następnie czosnek wkładamy do słoików. Do oleju wsypujemy zioła, tymianek i paprykę w proszku. Gotowy olej wlewamy do słoiczków. Zakręcamy i pasteryzujemy 3 minuty.