Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pizzy, sałatek, dań mięsnych czy makaronu. Aby dobrze się zamarynował polecam zaczekać do dwóch miesięcy.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1693
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 277
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 576
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1693
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 277
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 576
Składniki
Czosnek obieramy i myjemy. Do garnka wlewamy wodę tyle, aby zakryło czosnek. Gotujemy dwie minuty, zalewamy zimną wodą po czym czosnek odcedzamy. Następnie czosnek wkładamy do słoików. Do oleju wsypujemy zioła, tymianek i paprykę w proszku. Gotowy olej wlewamy do słoiczków. Zakręcamy i pasteryzujemy 3 minuty.