Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do pizzy, sałatek, dań mięsnych czy makaronu. Aby dobrze się zamarynował polecam zaczekać do dwóch miesięcy.
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75291
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1582
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 503
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1258
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 752
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75291
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1582
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 503
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1258
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 752
Składniki
Czosnek obieramy i myjemy. Do garnka wlewamy wodę tyle, aby zakryło czosnek. Gotujemy dwie minuty, zalewamy zimną wodą po czym czosnek odcedzamy. Następnie czosnek wkładamy do słoików. Do oleju wsypujemy zioła, tymianek i paprykę w proszku. Gotowy olej wlewamy do słoiczków. Zakręcamy i pasteryzujemy 3 minuty.