Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w occie balsamicznym, oliwie i z cebulą
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2637
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 938
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2637
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 938
Składniki
Trafiły mi się wyjątkowo duże młode buraki. Ugotowałam je w mundurkach dzień wcześniej- ponad 60 minut. Wystarczy dla pewności wbić widelec. Następnego dnia obrałam je.
Buraki pokroiłam na mniejsze kawałki i pocięłam je na mandolinie wraz z cebulą na cienkie plastry.
Buraczki skropiłam oliwą, octem balsamicznym, posoliłam i popieprzyłam i dodałam do smaku cukier. Bardzo smaczne!!! :)