Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w occie balsamicznym, oliwie i z cebulą
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12250
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1381
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12993
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5117
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12250
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1381
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12993
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5117
Składniki
Trafiły mi się wyjątkowo duże młode buraki. Ugotowałam je w mundurkach dzień wcześniej- ponad 60 minut. Wystarczy dla pewności wbić widelec. Następnego dnia obrałam je.
Buraki pokroiłam na mniejsze kawałki i pocięłam je na mandolinie wraz z cebulą na cienkie plastry.
Buraczki skropiłam oliwą, octem balsamicznym, posoliłam i popieprzyłam i dodałam do smaku cukier. Bardzo smaczne!!! :)