Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w occie balsamicznym, oliwie i z cebulą
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 649
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 132
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 649
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 132
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Składniki
Trafiły mi się wyjątkowo duże młode buraki. Ugotowałam je w mundurkach dzień wcześniej- ponad 60 minut. Wystarczy dla pewności wbić widelec. Następnego dnia obrałam je.
Buraki pokroiłam na mniejsze kawałki i pocięłam je na mandolinie wraz z cebulą na cienkie plastry.
Buraczki skropiłam oliwą, octem balsamicznym, posoliłam i popieprzyłam i dodałam do smaku cukier. Bardzo smaczne!!! :)