Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy oprócz kapusty pekińskiej nie mamy w domu do niej żadnych innych dodatków, proponuję podać ją z sosem na bazie majonezu, śmietany, miodu i musztardy francuskiej. Taka surówka obiadowa ma fajny, wyrazisty smak. Do tego jest szybka i tania w przygotowaniu.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8593
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7104
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4848
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327673
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8593
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7104
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4848
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327673
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno. Przekładamy do miski i skrapiamy sokiem z cytryny, polewamy oliwą i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Mieszamy.
Majonez, kwaśną śmietanę, miód oraz musztardę francuską mieszamy ze sobą. Polewamy kapustę pekińską i jeszcze raz mieszamy wszystko razem.