Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy oprócz kapusty pekińskiej nie mamy w domu do niej żadnych innych dodatków, proponuję podać ją z sosem na bazie majonezu, śmietany, miodu i musztardy francuskiej. Taka surówka obiadowa ma fajny, wyrazisty smak. Do tego jest szybka i tania w przygotowaniu.
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 366
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9683
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6081
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 366
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9683
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6081
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno. Przekładamy do miski i skrapiamy sokiem z cytryny, polewamy oliwą i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Mieszamy.
Majonez, kwaśną śmietanę, miód oraz musztardę francuską mieszamy ze sobą. Polewamy kapustę pekińską i jeszcze raz mieszamy wszystko razem.