Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy oprócz kapusty pekińskiej nie mamy w domu do niej żadnych innych dodatków, proponuję podać ją z sosem na bazie majonezu, śmietany, miodu i musztardy francuskiej. Taka surówka obiadowa ma fajny, wyrazisty smak. Do tego jest szybka i tania w przygotowaniu.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 860
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7775
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 146
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 149
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 860
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7775
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 146
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 149
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno. Przekładamy do miski i skrapiamy sokiem z cytryny, polewamy oliwą i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Mieszamy.
Majonez, kwaśną śmietanę, miód oraz musztardę francuską mieszamy ze sobą. Polewamy kapustę pekińską i jeszcze raz mieszamy wszystko razem.