Do góry

Sałatki Przepis na:

Kapusta pekińska z owocami

Kapusta pekińska z owocami

Autor:

Przepisów i artykułów: 124 Ocena: 4150

Dodano:

Odsłon: 11490

pychota:)

Składniki

  • kapusta pekinska, 1 mala
  • brzoskwinie z puszki, 4 duże sztuki
  • ananasy z puszki, 5 sztuk
  • rodzynki, duża garść
  • kukurydza z puszki, 1 mała puszka
  • majonez, 1 łyżka
  • jogurt naturalny, mały kubeczek
  • wiórki kokosowe, 1 łyżka
  • pieprz, szczypta
  • sól, szczypta
  • mleczko kokosowe, 1 łżka
5-6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Kapusta pekińska z owocami

Przygotowanie

  1. kapuste pokroic w kwadraty, ananasy i brzoskwinie na kawałki.

  2. jogurt połączyć z majonezem i łyżka melczka kokosowego, wiórkami kokosowymi, odrobina soli, pieprzu, i łyżką syropu z brzoskwiń

  3. w misce wymieszac kapuste, ananasy, brzoskwinie, kukrydze i rodzynki i zalac sosem. Wszystko dobrze wymieszać.

  4. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń