Do góry

Sałatki Przepis na:

kiszone ogóry z cebulką

kiszone ogóry z cebulką

Autor:

Przepisów i artykułów: 254 Ocena: 2305

Dodano:

Odsłon: 1455

sałatka do obiadu, wrzutka do słoika do pracy, warzywny wypełniacz do tortilli lub kanapek, w wersji postnej bez oliwy

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
kiszone ogóry z cebulką

Przygotowanie

  1. Ogórki własnej roboty przynoszę z domowej piwniczki :)
    Odcinam "dupki", które wyrzucam i kroję w drobną kostkę.

    Usypuję ogórkową kostką talerz dookoła - domownicy, którzy nie lubią cebuli łatwiej mogą sobie nałożyć na talerz same ogórki:)

  2. Cebulę drobno siekam i wrzucam na pusty środek talerza.

  3. Danie prawie gotowe - tylko jeszcze kilka kropel oliwy (opcjonalnie, czyli poza postem) dla lepszego przyswajania witamin, dekoracja koperkiem i można wcinać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń