Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najprostszych przepisów na obiadową sałatkę. Stanowi doskonałe uzupełnienie potraw mięsnych. Szwedzką mizerię przygotowujemy z ogórków, śmietany, octu i przypraw. W przeciwieństwie od tradycyjnej polskiej mizerii w sałatce szwedzkiej możemy znaleźć cebulkę, niekiedy koperek oraz odrobię cukru.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Ogórki umyj i pokrój na plasterki.
Cebulę pokrój w talarki i oprósz solą. Dodaj do miski z ogórkami. Składniki wymieszaj i odstaw na około 15 minut. Następnie odlej nagromadzoną wodę spod ogórków.
Szwedzką mizerię przypraw cukrem, octem jabłkowym, śmietaną, solą i pieprzem. Składniki wymieszaj.