Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8609
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8609
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Składniki
Kukurydzę, groszek seler i ananasy odsączyć z zalewy. Ananasa pokroić w małe kawałki. Kurczaka ugotować w wodzie z kostką rosołową i drobno pokroić. Pory zalać wrzątkiem i po 15 minutach pokroić w półksiężyce. Jajka ugotować i posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać majonez i przyprawić według uznania.