Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szbka,smaczna, prosta do wykonania, świetna na przyjęcie
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 814
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 814
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
pierś z kurczaka gotujemy okolo 20- 30min, Ser kroimy w grubszą kostke, dodajemy fasole, kukurydze i 2 łyzki wody z pod fasoli, między czasie wstawiamy makaron, gdy juz mieso sie ugotuje i lekko przestygnie kroimy w grubsza kostke i wrzucamy do reszty składników, potem dodajemy ugotowany makoran, ziola prowalsalskie musztarde majonez pieprz, wszystko razem dobrze mieszamy i gotowe.