Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała w smaku, idealna na każdą okazję.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Brokuł umyć , rozebrać na różyczki, ugotować. Awokado obrać , pokroić w kostkę .Pieczarki osączyć , pokroić , w tym słoiczku z pieczarkami , była marchewka więc ją dodałam.
Papryki, pomidora umyć, pokroić w kostkę , dodać do salaterki.
Jajka ugotować, obrać, pokroić w ćwiartki. Sałatkę doprawić przyprawą do sałatek , solą i pieprzem, wymieszać . Jajka ułożyć na sałatce, ściąć na wierzch szczypiorek. Przed podaniem każdą porcję polać oliwą.