Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deska do krojenia, nóż, salaterka, tarka do warzyw
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3845
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3845
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
Kapustę pekińską pokroić drobno. Marchewkę zetrzeć na tarce i tak samo zetrzeć ogórki kiszone. Cebulkę droniutko pokroić w kostkę. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać posiekany koperek. Dodać olej rydzowy, majonez, miód, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wszystko wymieszać. Gotowe. Można zajadać.