Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deska do krojenia, nóż, salaterka, tarka do warzyw
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 51
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 110
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10337
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1004
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 51
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 110
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10337
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1004
Składniki
Kapustę pekińską pokroić drobno. Marchewkę zetrzeć na tarce i tak samo zetrzeć ogórki kiszone. Cebulkę droniutko pokroić w kostkę. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać posiekany koperek. Dodać olej rydzowy, majonez, miód, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wszystko wymieszać. Gotowe. Można zajadać.