Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, z dużą ilością witamin, sałatka jarzynowa.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew myjemy, gotujemy w skórkach do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek i kroimy w kostkę.
W między czasie gotujemy jajka. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek kroimy w kostkę.
Ogórki kiszone kroimy w kostkę.
Por kroimy w kostkę.
Groszek zielony i kukurydzę wysypujemy na sitko w celu osączenia.Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i dalej mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy musztardę i majonez, ponownie mieszamy. Sałatkę odstawiamy w chłodne miejsce (lodówka) na około 1-2 godziny żeby składniki, przyprawy dobrze się połączyły.
Smacznego :)