Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybierz się w kulinarną podróż do słonecznego Meksyku i przygotuj imprezową sałatkę meksykańską. Dodaj do niej czerwoną fasolę, kukurydzę i awokado. Pyszne i zdrowe danie gotowe w mgnieniu oka.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18994
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19925
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18994
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19925
Składniki
Kukurydzę i fasolę odlej z zalewy i przepłucz. Pomidory, paprykę, i awokado pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Wszystkie składniki wrzuć do miski.
Dodaj oliwę, sól, pieprz oraz drobno posiekaną kolendrę. Skrop sałatkę sokiem z połówki limonki. Wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj z nachosami.