Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybierz się w kulinarną podróż do słonecznego Meksyku i przygotuj imprezową sałatkę meksykańską. Dodaj do niej czerwoną fasolę, kukurydzę i awokado. Pyszne i zdrowe danie gotowe w mgnieniu oka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12860
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12860
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4601
Składniki
Kukurydzę i fasolę odlej z zalewy i przepłucz. Pomidory, paprykę, i awokado pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Wszystkie składniki wrzuć do miski.
Dodaj oliwę, sól, pieprz oraz drobno posiekaną kolendrę. Skrop sałatkę sokiem z połówki limonki. Wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj z nachosami.