Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybierz się w kulinarną podróż do słonecznego Meksyku i przygotuj imprezową sałatkę meksykańską. Dodaj do niej czerwoną fasolę, kukurydzę i awokado. Pyszne i zdrowe danie gotowe w mgnieniu oka.
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21588
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 74
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 100
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21588
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 74
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 100
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Składniki
Kukurydzę i fasolę odlej z zalewy i przepłucz. Pomidory, paprykę, i awokado pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Wszystkie składniki wrzuć do miski.
Dodaj oliwę, sól, pieprz oraz drobno posiekaną kolendrę. Skrop sałatkę sokiem z połówki limonki. Wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj z nachosami.