Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z makaronem nie tylko na niedzielę.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 62
Dziś do pracy.
Odsłon: 96
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 58
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15367
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 281
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 62
Dziś do pracy.
Odsłon: 96
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 58
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15367
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 281
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu. Cebulę pokrój w kostkę, ogórka w pół plasterki, kukurydzę odsącz, a pierś pokrój w kostkę. Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą. Dodaj majonez, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na godzinę.