Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z książki B.Buczma B.Bonik -"Kuchnia francuska na co dzień i od święta". Sałatkę bardzo polecam. Jest smaczna i sycąca.
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4456
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 741
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4456
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 741
Składniki
Sałatę umyć i porwać na kawałki. Ułożyć w salaterce. Ziemniaki, cebulę i jajka drobno pokroić. Umytą paprykę również drobno pokroić. Całość wymieszać z fasolką szparagową. Polać sosem. Umieścić w salaterce. Wierzch sałatki przyozdobić rozdrobnionym tuńczykiem, filetami anchois, pomidorkami i oliwkami.