Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z książki B.Buczma B.Bonik -"Kuchnia francuska na co dzień i od święta". Sałatkę bardzo polecam. Jest smaczna i sycąca.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 182
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 907
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 182
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 907
Składniki
Sałatę umyć i porwać na kawałki. Ułożyć w salaterce. Ziemniaki, cebulę i jajka drobno pokroić. Umytą paprykę również drobno pokroić. Całość wymieszać z fasolką szparagową. Polać sosem. Umieścić w salaterce. Wierzch sałatki przyozdobić rozdrobnionym tuńczykiem, filetami anchois, pomidorkami i oliwkami.