Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka nie do końca grecka.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 502
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1997
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 502
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1997
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Składniki
Sałatę kroimy na mniejsze kawałki, cebulę, pomidory i oliwki kroimy w plasterki.
Układamy warstwami sałatę, kawałki pomidora, oliwki, cebulę i ser feta.
Następnie przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy wszystkie składniki i polewamy sałatę przed podaniem. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem, mieszanką ziół włoskich i świeżą natką pietruszki. Mieszanka ziół włoskich: np. odrobina oregano, bazylii, tymianku cząbru etc.