Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ulubiona sałatka mojej córki. Robi się ją szybko i równie szybko jest zjadana.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2666
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1102
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2666
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1102
Składniki
Brokuł podzielić na cząstki i krótko gotować w lekko osolonej wodzie. Od chwili zagotowania wystarczy 5 minut. Pomidorki i paprykę umyć. Paprykę oczyścić i pokroić na małe kawałki. Dodać fetę i przestudzone brokuły.
Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do jogurtu. Dodać również zioła prowansalskie. Wszystko wymieszać. Takim sosem polać sałatkę. Wymieszać i gotowe!