Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inna wersja sałatki żydowskiej
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1156
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 190
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4272
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1156
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 190
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4272
Składniki
Jajka i ziemniaki ugotowane w mundurkach po ostudzeniu, obrałem, pokroiłem je w kostkę. Ogórka również pokroiłem w kostkę. Cebulę i szczypiorek posiekałem. Czosnek przecisnąłem przez praskę. Wszystko wymieszałem z majonezem, przyprawiłem solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki, aby smaki się uzupełniły.