Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, soczysta, prosta i szybka w wykonaniu sałatka, która zachwyca orzeźwiającym smakiem. Jest idealną kompozycją do obiadu, spotkania towarzyskie i imprezy.
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 47
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 91
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 63
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 47
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 91
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 63
Składniki
Przygotować odpowiedniej wielkości miskę. Seler konserwowy i ananas odsączyć na sicie z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać, jabłko umyć, wykroić gniazdo nasienne i pokroić wraz z jakiem w kostkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w drobną kostkę. Por pokroić w talarki i sparzyć wrzącą wodą. Szczypiorek drobno posiekać. Dodać 3-4 łyżki majonezu. Doprawić solą, pieprzem według uznania i wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki dla schłodzenia i podawać.