Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest pyszna i polecam ją na zabawę sylwestrową :)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 825
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 825
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15212
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1862
Składniki
Wodę należy zagotować z octem, cukrem i przyprawami. Cebulę pokroić w piórka i wrzucić do gorącej zalewy. Nie gotować. Matyjasy trzy razy wypłukać. Ja zostawiam za każdym razem po 5 minut w wodzie, aby sól wyszła. Po wypłukaniu pokroić na kawałki. Dodać do zimnej zalewy. Wsypać groszek i doprawić majonezem. Bardzo ważne-aby Matyjasy dodawać do zimnej zalewy. Gdy robiłam po raz pierwszy, zalewa była lekko ciepła i kawałki ryb rozleciały się. Smacznego.