Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo lubimy śledzie w różnej wersji dlatego robię śledzia z różnymi dodatkami w formie sałatek. Dzisiaj polecam z fasolą czerwoną.
salaterka szklana, tarka,
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1297
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1297
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Śledzie moczymy około 15 min, a następnie kroimy na większe kawałki. Dodajemy pokrojony w piórka por, odsączoną fasole czerwoną oraz pokrojonego w drobną kostkę ogórka. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce i skropić sokiem z cytryny. Tak przygotowane dodać do śledzi. Majonez z jogurtem wymieszać dodać szczyptę pieprzu, połączyć z sałatką. Wymieszać i udekorować