Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo lubimy śledzie w różnej wersji dlatego robię śledzia z różnymi dodatkami w formie sałatek. Dzisiaj polecam z fasolą czerwoną.
salaterka szklana, tarka,
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Śledzie moczymy około 15 min, a następnie kroimy na większe kawałki. Dodajemy pokrojony w piórka por, odsączoną fasole czerwoną oraz pokrojonego w drobną kostkę ogórka. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce i skropić sokiem z cytryny. Tak przygotowane dodać do śledzi. Majonez z jogurtem wymieszać dodać szczyptę pieprzu, połączyć z sałatką. Wymieszać i udekorować