Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo lubimy śledzie w różnej wersji dlatego robię śledzia z różnymi dodatkami w formie sałatek. Dzisiaj polecam z fasolą czerwoną.
salaterka szklana, tarka,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Składniki
Śledzie moczymy około 15 min, a następnie kroimy na większe kawałki. Dodajemy pokrojony w piórka por, odsączoną fasole czerwoną oraz pokrojonego w drobną kostkę ogórka. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce i skropić sokiem z cytryny. Tak przygotowane dodać do śledzi. Majonez z jogurtem wymieszać dodać szczyptę pieprzu, połączyć z sałatką. Wymieszać i udekorować