Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie dalszy ciąg,ponieważ je uwielbiam zawsze robię w nowej formie,myślę,że i ten przepis Wam spasuje,ja serdecznie polecam:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
Śledzie wymoczyć przez 3 godz.w zimnej wodzie ,co jakiś czas zmieniając wodę. Jajka ugotować na twardo. Pora przepołowić wzdłuż,umyć i osusyć ręcznikiem papierowym. Pokroić w cieńkie półksiężyce.Tak samo postąpić z paprykami i cebulką Śledzie kroimy w paski,papryki ,jajka ,oraz cebulkę.. Mieszamy wszystko ze śmietaną z dodatkiem pieprzu Nie solimy tylko dajemy w chłodne miejsce na kilka godzin,smaki się przegryzą.
Smacznego życzę!