Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie dalszy ciąg,ponieważ je uwielbiam zawsze robię w nowej formie,myślę,że i ten przepis Wam spasuje,ja serdecznie polecam:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1296
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 168
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1296
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Śledzie wymoczyć przez 3 godz.w zimnej wodzie ,co jakiś czas zmieniając wodę. Jajka ugotować na twardo. Pora przepołowić wzdłuż,umyć i osusyć ręcznikiem papierowym. Pokroić w cieńkie półksiężyce.Tak samo postąpić z paprykami i cebulką Śledzie kroimy w paski,papryki ,jajka ,oraz cebulkę.. Mieszamy wszystko ze śmietaną z dodatkiem pieprzu Nie solimy tylko dajemy w chłodne miejsce na kilka godzin,smaki się przegryzą.
Smacznego życzę!