Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledziki bardzo lubię. Lubię też wymyślać nowe smaki. Połączyłam śledzie z kilkoma składnikami i wyszła pyszna sałatka. Sprawdzi się na co dzień, ale też jako przekąska dla gości.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1142
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113510
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1557
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1142
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113510
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1557
Składniki
Filety śledziowe namoczyć w wodzie. Miałam filety w oleju. Moczyłam 2 godziny. Jeśli macie filety z beczki to trzeba je moczyć nawet 8-9 godzin wymieniając wodę. Wymoczone śledzie pokroić w większą kostkę. Przełożyć do miski. Resztę warzyw również pokroić w kostkę i dodać do śledzi. Na koniec dodać koperek, majonez, śmietanę, przyprawić pieprzem i sokiem z cytryny.
Wymieszać i wstawić na kilka godzin do lodówki.