Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekka sałatka przywieziona z wakacji. Podana z kruchą bagietką oraz z sosem miodowo ziołowym.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Przygotuj sos : olej rzepakowy wymieszaj z miodem. Dodaj sok z cytryny, paprykę chili, sól, 3 posiekane listki bazylii.
Rukolę i Roszponke wymieszaj z sosem. Podziel na dwie porcje i połóż na talerzu. Dodaj pokrojony ser gorgonzola oraz feta. Szynkę Parmeńską pokrój w paski i dodaj.
Pomidorki koktajlowe oraz oliwki pokrój w ćwiartki i dodaj. Dodaj kapary, owoce i prażone orzechy. Posyp startym parmezanem.
Dodaj sosu według uznania ( Jest pyszny więc polecam dużo ;) ) Bagietkę pokrój, posmaruj oliwą i posyp ulubiona przyprawą. Podgrzej chwilę w piekarniku.