Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekka sałatka przywieziona z wakacji. Podana z kruchą bagietką oraz z sosem miodowo ziołowym.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 565
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420326
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1718
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 565
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420326
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1718
Składniki
Przygotuj sos : olej rzepakowy wymieszaj z miodem. Dodaj sok z cytryny, paprykę chili, sól, 3 posiekane listki bazylii.
Rukolę i Roszponke wymieszaj z sosem. Podziel na dwie porcje i połóż na talerzu. Dodaj pokrojony ser gorgonzola oraz feta. Szynkę Parmeńską pokrój w paski i dodaj.
Pomidorki koktajlowe oraz oliwki pokrój w ćwiartki i dodaj. Dodaj kapary, owoce i prażone orzechy. Posyp startym parmezanem.
Dodaj sosu według uznania ( Jest pyszny więc polecam dużo ;) ) Bagietkę pokrój, posmaruj oliwą i posyp ulubiona przyprawą. Podgrzej chwilę w piekarniku.