Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywna sałatka z dodatkiem drobno pokrojonego, marynowanego śledzika.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wymyte ziemniaki, seler i marchew, gotujemy do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek, kroimy w kostkę. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek, ogórki kiszone również kroimy w kostkę. Osączone, marynowane płaty śledzi też kroimy w drobną kostkę. Groszek zielony i kukurydzę wysypujemy na sitko i osączamy z wody. Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, dodajemy musztardę, mieszamy, solimy, pieprzymy i dalej mieszamy. Gdy sałatka jest dobrze doprawiona do smaku, dodajemy majonez i ponownie mieszamy. Sałatkę dekorujemy według swego upodobania. Smacznego !!!