Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado i parmezanem to prosty i szybki przepis, który świetnie sprawdzi się na co dzień. Ze względu na jej elegancki wygląd i doskonały smak, warto podać ją także gościom podczas imprezy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Składniki
Umyj i osusz rukolę. Rozłóż ją na większym talerzu lub w misce.
Pomidorki umyj, pokrój na połówki i ułóż na rukoli.
Awokado pokrój tak jak lubisz (w kawałki, w paski) i także ułóż na rukoli.
Całość delikatnie dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę polej octem balsamicznym.
Całość posyp parmezanem.