Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado i parmezanem to prosty i szybki przepis, który świetnie sprawdzi się na co dzień. Ze względu na jej elegancki wygląd i doskonały smak, warto podać ją także gościom podczas imprezy.
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 263
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2518
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1589
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14153
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 263
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2518
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1589
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14153
Składniki
Umyj i osusz rukolę. Rozłóż ją na większym talerzu lub w misce.
Pomidorki umyj, pokrój na połówki i ułóż na rukoli.
Awokado pokrój tak jak lubisz (w kawałki, w paski) i także ułóż na rukoli.
Całość delikatnie dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę polej octem balsamicznym.
Całość posyp parmezanem.