Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado i parmezanem to prosty i szybki przepis, który świetnie sprawdzi się na co dzień. Ze względu na jej elegancki wygląd i doskonały smak, warto podać ją także gościom podczas imprezy.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4045
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4045
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Składniki
Umyj i osusz rukolę. Rozłóż ją na większym talerzu lub w misce.
Pomidorki umyj, pokrój na połówki i ułóż na rukoli.
Awokado pokrój tak jak lubisz (w kawałki, w paski) i także ułóż na rukoli.
Całość delikatnie dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę polej octem balsamicznym.
Całość posyp parmezanem.