Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z awokado i parmezanem to prosty i szybki przepis, który świetnie sprawdzi się na co dzień. Ze względu na jej elegancki wygląd i doskonały smak, warto podać ją także gościom podczas imprezy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Umyj i osusz rukolę. Rozłóż ją na większym talerzu lub w misce.
Pomidorki umyj, pokrój na połówki i ułóż na rukoli.
Awokado pokrój tak jak lubisz (w kawałki, w paski) i także ułóż na rukoli.
Całość delikatnie dopraw solą i pieprzem.
Sałatkę polej octem balsamicznym.
Całość posyp parmezanem.