Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie słodkiej gruszki ze słonym serem feta. Do tego dressing z oliwy, octu i miodu i wychodzi genialne połączenie smaków. Całość udekorowana chrupiącymi, prażonymi pestkami dyni.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7063
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 360
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13407
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7063
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 360
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13407
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Składniki
Gruszki obieramy, kroimy na połówki, wydrążamy gniazda nasienne i kroimy w plasterki. Pomidorki kroimy na połówki. Wszystkie składniki dressingu mieszamy ze sobą, doprawiamy solą i pieprzem. Na talerzach układamy sałatę, pomidorki, gruszkę oraz ser. Polewamy dressingiem i dekorujemy dynią. Podajemy zaraz po przygotowaniu.