Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie słodkiej gruszki ze słonym serem feta. Do tego dressing z oliwy, octu i miodu i wychodzi genialne połączenie smaków. Całość udekorowana chrupiącymi, prażonymi pestkami dyni.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666236
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 68
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 504
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5716
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 256
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666236
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 68
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 504
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5716
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 256
Składniki
Gruszki obieramy, kroimy na połówki, wydrążamy gniazda nasienne i kroimy w plasterki. Pomidorki kroimy na połówki. Wszystkie składniki dressingu mieszamy ze sobą, doprawiamy solą i pieprzem. Na talerzach układamy sałatę, pomidorki, gruszkę oraz ser. Polewamy dressingiem i dekorujemy dynią. Podajemy zaraz po przygotowaniu.