Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca i a jakże! jaka zdrowa sałatka z kalarepki i jabłek. Przygotowanie to kilka chwil, a organizm podziękuję nam za cenne składniki. Sałatka z dodatkiem śmietany i odrobiny majonezu, żeby witaminki miały się w czym rozpuścić. ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8045
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3594
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 640
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8045
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3594
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 640
Składniki
Kalarepki myjemy, obieramy, kroimy w słupki. Wrzucamy do miski
Jabłka myjemy, kroimy na cząstki, wydrążamy gniazda nasienne, kroimy w paseczki. Dorzucamy do kalarepki. Mieszamy.
W oddzielnym naczynku łączymy majonez ze śmietaną. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Mieszamy dokładnie.
Na talerzu rozłożyć kilka liści rukoli. Nałożyć na nie kalarepki z jabłkami. Na wierzch nałożyć kleks sosu. Smacznego! :)