Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kozim serem, szparagami oraz burakami
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7855
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3079
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7855
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3079
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Składniki
Gotujemy 4 szparagi w osolonej wodzie. Czerwonego buraka szatkujemy na mandolinie. Rzodkiewki kroimy w plasterki. Na talerzu układamy mix sałat, dodajemy buraka pokrojonego na cienkie plastry oraz rzodkiewki. Dodajemy szparagi przecięte na pół. W centralnym miejscu sałatki umieszczamy plaster sera koziego. Na koniec polewamy wszystko 2 łyżkami sosu balsamicznego.